بستن
خان سفر
  • ورود و عضویت
منو اصلی
  • IRR
      • IRRریال ایران
      • USDدلار آمریکا
      • EURیورو
      • AEDدرهم امارات
      • فارسی
      • ENGLISH
      • Türkçe
      • العربية
برگشت

هر چه که باید درباره ویزای ایران بدانیم

هر چه که باید درباره ویزای ایران بدانیم خان سفر غزال پروازkhansafar ghazal parvaz

ویزای ایران مانند ویزای دیگر کشورها قوانین و قواعد خاص خود را دارد که اتباع خارجی باید قبل از درخواست ویزا با آن آشنا باشند.

اگر دوست و آشنای غیرایرانی ای دارید که قصد سفر به ایران را دارد، بهتر است این مطلب را بخوانید تا بتوانید به خوبی او را راهنمایی کنید.

به طور کلی ویزای ایران از چهار نوع ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای مولتی (کثیر المسافرت) و ویزای اقوام تشکیل شده است که مسافر برای دریافت هر یک از آنها باید مدارک خاصی ارائه بدهد.

در حال حاضر طبق قوانین ایران، اتباع هفت کشور سوریه، لبنان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، بولیوی، مصر و گرجستان می توانند بدون ویزا و تنها با داشتن گذرنامه معتبر به ایران سفر کنند و برای مدت زمان مشخصی در ایران اقامت داشته باشند.

در حال حاضر شهروندان سوریه برای 90 روز، گرجستان 45 روز، بولیوی 30 روز، مصر 20 روز و لبنان و آذربایجان هر یک به مدت 15 روز می توانند در ایران بمانند (اتباع هر یک از این کشورها برای اقامت بیشتر باید ویزا دریافت کنند).

از 11 مهرماه سال 1394 نیز امکان دریافت ویزای فرودگاهی برای اتباع تمامی کشورها به جز آمریکا، سومالی، انگلیس، کانادا، بنگلادش، اردن، عراق، افغانستان و پاکستان فراهم شده است.

یعنی افرادی که قصد سفر به ایران را دارند می توانند با در دست داشتن گذرنامه معتبر (بیش از 6 ماه به پایان اعتبار آن باقی مانده باشد) به دفاتر گذرنامه و روادید وزارت خارجه در فرودگاه های امام خمینی، مهرآباد، مشهد، شیراز و تبریز مراجعه کنند و روادید گردشگری با یک ماه اعتبار و قابلیت 15 روز تمدید را دریافت کنند.

البته توجه داشته باشید که این ویزا تنها با هدف گردشگری صادر می شود و شامل دارندگان گذرنامه های سياسی، خدمت، تجاری، کارشناسی، خبرنگاری، گزارشگری و اتباع ايرانی که گذرنامه خارجي دارند نمی شود.

با وجود این که همچنان تعداد کمی از گردشگران خارجی از این قانون اطلاع دارند، در همین مدت زمان یک ساله هم این قانون توانسته است قابلیت های گردشگری ایران را شکوفا کند.

البته این در حالی است که اتباع تمامی کشورها امکان دریافت ویزای 14 روزه برای مسافرت به مناطق اقتصادی آزاد چون کیش، قشم و چابهار را دارند.

این افراد پس از ورود به مناطق آزاد، در صورتی که قصد مسافرت به ساير نقاط کشور را داشته باشند می توانند به نمايندگی وزارت امور خارجه مستقر در همان منطقه مراجعه و روادید لازم را دریافت کنند.

دیگر قوانین مهم ویزای ایران

صدور رواديد براي اتباع همه کشورها به جز فلسطين اشغالي (اسرائيل) بر اساس مقررات آزاد است.

اتباع خارجی که کمتر از 18 سال سن دارند، برای گرفتن روادید نياز به ارائه اجازه نامه کتبي پدر که به تأييد محضرهای رسمی محلی (نوتاری پابلیک) رسيده باشد، دارند.

ايرانياني که ترک تابعيت نکرده اند (داراي شناسنامه و گذرنامه ايراني هستند) ولی در عین حال گذرنامه خارجی و يا مدرک مسافرتی پناهندگي هم دارند، نمی توانند با مدارک مذکور به ايران مسافرت کنند. اين افراد باید گذرنامه جديد دريافت کنند و با گذرنامه ايرانی به کشور وارد شوند.

 

03132666567 - 69
09131095079 | 09391131343
اصفهان خ مشتاق خ حمزه شمالی ساختمان ققنوس آژانس مسافرتی غزال پرواز آریا (سامانه خان سفر)
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت و محتویات آن متعلق به خان سفر میباشد طراحی ، پیاده سازی و اجرا توسط شرکت نرم افزاری همیار سفر اسپادانا

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه