بستن
خان سفر
  • ورود و عضویت
منو اصلی
  • IRR
      • IRRریال ایران
      • USDدلار آمریکا
      • EURیورو
      • AEDدرهم امارات
      • فارسی
      • ENGLISH
      • Türkçe
      • العربية
برگشت

چگونه ویزای آفریقای جنوبی بگیریم؟

چگونه ویزای آفریقای جنوبی بگیریم؟ khansafar ghazal parvazخان سفر غزال پرواز

انواع ویزا

- توریستی

- تجاری

- دیدار از دوستان و بستگان

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی

- فرم تکمیل شده تقاضای ویزا به زبان انگلیسی (ترجیحا تایپ شده)

- دو قطعه عكس 4 × 3 با پشت نويسي كامل شامل نام و نام خانوادگي (با حروف بزرگ لاتين) و تاريخ تولد به تقويم ميلادی (با اعداد لاتين)

- كپي بليط و یا رزرو بلیط رفت و برگشت به آفریقای جنوبی (تاريخ رفت حداقل پنج روز كاري بعد از تاريخ تحويل مدارك باشد)

- نامه انگلیسی زبان از محل کار یا موسسه آموزشی (دانشگاه و مدرسه)، بر روی سربرگ رسمی مؤسسه که حاوی اطلاعاتی چون نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، تاريخ شروع به كار، طول مدت استخدام/تحصيل، سمت (عنوان شغلی)، ميزان حقوق، تاريخ شروع و اتمام مرخصی باشد.

در صورتی که متقاضی كارفرما باشد، نامه فوق بايد توسط شخصی غير از خودش امضا شود. صاحبان مشاغل آزاد بايد كپي جواز كسب و اصل ترجمه رسمي آن را ارائه دهند.

بازنشستگان می توانند حكم و يا فيش حقوقی ترجمه شده خود را ارائه کنند.

- اصل گذرنامه امضا شده متقاضی كه حداقل تا یک ماه پس از خاتمه سفر او اعتبار داشته باشد.

- كپي گذرنامه از صفحات 2 تا 5، همراه با کپی تمام رواديدهای قبلی در برگه A4

- فرزندان زير 18 سال كه با يكي از والدين و يا به تنهايی سفر می کنند بايد رضايتنامه كتبی محضری تائيد شده از ديگر ولی خود داشته باشند. (دو نسخه با ترجمه)

- فرزندان زیر 18 سال باید شناسنامه خود را در دو نسخه ترجمه کنند. یک نسخه از آن باید هنگام تحویل مدارک به سفارت و نسخه دیگر به مأمور مهاجرت كشور آفريقاي جنوبی تحویل داده شود.

- ارائه مدرك معتبر از نام، آدرس، شماره تلفن و فكس هتل یا محل اقامت در آفريقاي جنوبي

- صورتحساب بانكی ترجمه شده به زبان انگليسی، شامل تراکنش های سه ماه اخير و يا ترجمه فيش حقوقی سه ماهه آخر

- برنامه سفر (شهرهايي كه قصد ديدنشان را داريد و طول مدت اقامت در نظر گرفته شده در هر يك از آنها) و تاييديه هتل های رزرو شده در هر شهر

اطلاعات تکمیلی

- صدور ویزای توریستی آفریقای جنوبی، 5 روز کاری زمان می برد.

- هزینه صدور ویزا 150 هزار تومان است که هنگام تحویل مدارک، به صورت نقدی باید پرداخت شود.

- تمامی مدارک ارائه شده به سفارت باید ترجمه و تأیید شده (کپی برابر اصل) باشد.

ارتباط با سفارت آفریقای جنوبی

آدرس: تهران، تجریش، خیابان ولیعصر، مقابل پمپ بنزین باغ فردوس، خیابان یکتا، پلاک ٥

تلفن: ٢٢٧٧٠٢٨٦ـ٠٢١

ایمیل: consular@southafricanembassy.ir

ساعت کاری بخش ویزا: دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر

 

 

03132666567 - 69
09131095079 | 09391131343
اصفهان خ مشتاق خ حمزه شمالی ساختمان ققنوس آژانس مسافرتی غزال پرواز آریا (سامانه خان سفر)
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت و محتویات آن متعلق به خان سفر میباشد طراحی ، پیاده سازی و اجرا توسط شرکت نرم افزاری همیار سفر اسپادانا

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه