بستن
خان سفر
  • ورود و عضویت
منو اصلی
  • IRR
      • IRRریال ایران
      • USDدلار آمریکا
      • EURیورو
      • AEDدرهم امارات
      • فارسی
      • ENGLISH
      • Türkçe
      • العربية
برگشت

چگونه ویزای مکزیک بگیریم؟

چگونه ویزای مکزیک بگیریم؟ khansafar ghazalparvazخان سفر غزال پرواز

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی مکزیک

- اصل گذرنامه به همراه کپی آن و کپی گذرنامه‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل 6 ماه پس از تاریخ ورود)

- یک قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

- اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

- گردش مالی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

- اصل و ترجمه سند مالکیت

- اصل و ترجمه مدارک شغلی: پروانه کسب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، گواهی اشتغال به کار، آخرین فیش حقوقی، تأییدیه مرخصی، لیست بیمه و ...

- رضایتنامه محضری برای فرزندان زیر 18 سالی که بدون پدر خود سفر می‌کنند

- ارائه ضمانت بازگشت

- دو سری کپی از کلیه مدارک

ارتباط با سفارت مکزیک

آدرس: آفریقا(جردن)- خیابان ‏گلفام- پلاک ۱۲‏

تلفن: ۲۲۰۵۷۵۹۰

ایمیل: embiran@sre.gob.mx

ساعت کاری بخش کنسولگری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی 13

 

03132666567 - 69
09131095079 | 09391131343
اصفهان خ مشتاق خ حمزه شمالی ساختمان ققنوس آژانس مسافرتی غزال پرواز آریا (سامانه خان سفر)
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت و محتویات آن متعلق به خان سفر میباشد طراحی ، پیاده سازی و اجرا توسط شرکت نرم افزاری همیار سفر اسپادانا

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه