بستن
خان سفر
  • ورود و عضویت
منو اصلی
  • IRR
      • IRRریال ایران
      • USDدلار آمریکا
      • EURیورو
      • AEDدرهم امارات
      • فارسی
      • ENGLISH
      • Türkçe
      • العربية
برگشت

چگونه از سفارت ایتالیا ویزای شینگن بگیریم؟

چگونه از سفارت ایتالیا ویزای شینگن بگیریم؟ khansafar ghazalparvazخان سفر غزال پرواز

انواع ویزا

- ویزا

- تحصیلی

- توریستی

- تجاری

- فرودگاهی (ترانزیت)

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی

- فرم تکمیل شده سفارت (از سایت سفارت دریافت شود)

- دو قطعه عکس پرسنلی 4*3 بدون رتوش

- گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.

- هزینه صدور روادید که برای افراد بزرگسال 60 یورو، افراد 6 تا 12 سال 35 یورو و افراد زیر 6 سال رایگان است وتنها به صورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است (همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان نیاز به پرداخت هزینه ویزا ندارند.)

- دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در سایت سفارت

- ( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده باید نمونه دعوتنامه را به صورت کامل پر کند و تصویر یکی از مدارک شناسایی خود (گذرنامه، شناسنامه و یا مدارک مربوط به اقامت) را به آن ضمیمه کند.

- اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

- اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

- مدارک مربوط به وابستگی شغلی مانند لیست پرداختی بیمه، گواهی ثبت شرکت، پروانه کسب و ...

- مدارک مربوط به تمکن مالی مانند پرینت گردش حساب سه ماهه آخر حساب بانکی به زبان انگلیسی یا کارت اعتباری بین‌المللی مانند visacard و mastercard

- علاوه بر این ، در صورتی که متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، کپی سند را به سفارت تحویل دهد.

- اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین‌المللی

- اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط

- اصل و تصویر رزرو هتل و برنامه سفر در ایتالیا

- کپی صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن)

اطلاعات تکمیلی

- از طریق ایمیل سفارت تنها می‌توان وقت مصاحبه حضوری گرفت. در صورتی که فایل و مدارک مربوط ویزا به ایمیل ضمیمه شود، سفارت ایمیل مربوطه را حذف می‌کند.

- در صورتی که خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر یک از اعضای خانواده باید فرم جداگانه پر کنید.

- روزها و ساعات تحویل گذرنامه‌ها به متقاضایان، دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 13:00 الی 14:00 و یکشنبه از ساعت 12:00 الی 13:00 است.

ارتباط با سفارت ایتالیا

آدرس: تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵

تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲

ایمیل بخش روادید: visti.teheran@esteri.it

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت 8 الی 14

 

03132666567 - 69
09131095079 | 09391131343
اصفهان خ مشتاق خ حمزه شمالی ساختمان ققنوس آژانس مسافرتی غزال پرواز آریا (سامانه خان سفر)
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت و محتویات آن متعلق به خان سفر میباشد طراحی ، پیاده سازی و اجرا توسط شرکت نرم افزاری همیار سفر اسپادانا

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه

 

bgblue   09391131343 | 09131095079

bgblue   69 - 03132666567

   03132682910

 اصفهان خیابان 22 بهمن خیابان حمزه شمالی ساختمان ققنوس شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری غزال پرواز آریا

     

ارتباط با ما

عضویت در خبرنامه