آشنایی با کشور هند
هند با نام رسمی جمهوری هندوستان، کشوری است در همسایگی چین، پاکستان و بنگلادش که در جنوب آسیا واقع شده است.
این کشور که هفتمین کشور بزرگ دنیا از لحاظ مساحت و دومین کشور پر جمعیت دنیا پس از چین است، نزدیک به یک ششم جمعیت جهان را در خود جای داده است.
پایتخت این کشور دهلی نو است و شهرهای مهم آن، بمبئی، دهلی، کلکته، مدرس، بنگلور، حیدرآباد، اگرا، میسور، جیپور، گوا، پونا، بوپال، تریواندروم، سورات و کانپور هستند.
هند از جمله کشورهایی است که با داشتن تاریخ و فرهنگ کهن و پربار؛ نژادها، آئین ها، زبان ها و فرهنگ های فراوان و گوناگونی را در خود جای داده است. این موضوع سبب شده تا فضایی چند فرهنگی در جامعه هند جاری باشد و دموکراسی بخش جدایی ناپذیر سیاست و فرهنگ آن باشد (هند از لحاظ سیاسی یکی از دموکرات ترین کشورهای دنیاست و تاکنون به هیچ کشوری حمله نکرده است).
در هند صدها زبان و هزاران گویش و لهجه وجود دارد. علاوه بر دو زبان هندی و انگلیسی که در قانون اساسی این کشور زبان رسمی اعلام شده است، ۲۲ زبان دیگر در یک یا چند ایالت هند موقعیت زبان رسمی را دارند.
زبان فارسی، یکی از زبان هایی که از دوره غزنویان به هند راه یافته و در طول تاریخ تأثیر زیادی بر روی این کشور، به خصوص زبان اردو گذاشته است. زبان فارسی پیش از آنکه هند مستعمره انگلستان شود (سده ۱۹ میلادی)، دومین زبان رسمی این کشور و زبان فرهنگی و علمی آن به شمار می رفت. اما پس از استعمار، انگلیسی ها در سال ۱۸۳۲ زبان انگلیسی را به تدریج جایگزین زبان فارسی کردند.
یکی از ویژگی های قابل توجه کشور هند، جغرافیای بسیار متنوع (شامل بیابان، کوهستان، دشت، تپه، فلات و ...) و آب و هوای متفاوت آن است. تنوع آب و هوای هند باعث شده تا در بخش هایی از این کشور کوهستان های همیشه پوشیده از برف و در بخش هایی دیگر کویر و مناطق گرم و خشک (بیابان تیهار )، خشک ترین منطقه روی کره زمین، در کشور هند قرار دارد) مشاهده شوند. جغرافیای هند به طور کلی به سه بخش تقسیم می شود: فلات بلند هیمالیا، جلگه سند و گنگ و شبه جزیره جنوب هند که مناطق مختلف کوهستانی، دره رودخانه ای، کویر، دشت و جنگل را در بر می گیرد.
این کشور چهار فصل، از ماه دسامبر تا فوریه (آذر تا بهمن) سرد و خشک، از ماه مارس تا مه (فروردین تا اوایل خرداد) گرم و خشک، از ماه ژوئن تا سپتامبر (خرداد تا مهر) مرطوب و پرباران و در ماه های اکتبر و نوامبر (آبان و آذر) معتدل است.
تاج محل، شهر جیپور، غارهای آژانتا، پارک ملی کانها، ساحل پالولِم، معبد ویروپاکشا و ده ها مکان دیدنی دیگر، از جاذبه های گردشگری کشور پهناور هند هستند که دیدنشان شما را با یکی از غنی ترین فرهنگ های جهان آشنا می کند.
انواع ویزای هند
- ویزای توریستی
- ویزای دانشجویی
- ویزای تحقیقاتی
- ویزای تجاری
- ویزای کاری
- ویزای پزشکی
مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی هند
- فرم تکمیل شده درخواست روادید (از سایت سفارت دریافت شود)
- دو قطعه عکس در اندازه عکس گذرنامه (6x4)
- اصل گذرنامه همراه با کپی صفحات
- فتوکپی شناسنامه
- کپی بلیط رفت و برگشت
- هزینه ویزا: حدود 250 هزار تومان
اطلاعات تکمیلی
- ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد که در این سه ماه شما می توانید ۳۰ روز در کشور هند اقامت کنید.
- طبق اطلاعات سایت سفارت هند در ایران، صدور ویزای توریستی 5 روز کاری زمان می برد.
- برای دریافت ویزای هند، فرد متقاضی باید برای انگشت نگاری و مصاحبه در محل سفارت هند حاضر شود.
- افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و افراد مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا کنند.
ارتباط با سفارت هند
تهران
آدرس: تهران، خيابان شهيد بهشتي، خيابان ميرعماد، خيابان نهم، پلاک 22
شماره تلفن: 88755103 – 88755104
ایمیلhoc.tehran@mea.gov.in :
زمان پاسخگویی:
سفارت: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 تا 5:00
بخش کنسولگری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 تا 12:30 (خدمات ویزای توریستی، روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 8:30 تا 12:30 انجام می شود).
زاهدان
آدرس: حد فاصل خیابان خیام و مدنی، خیابان آیت الله کافمی
تلفن: 3222337-0541
ایمیل: consindia_zahidan@yahoo.com
بندرعباس
آدرس: خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43
تلفن: 661745-0761
امتیاز بدهید
کاربر گرامی با اشتراک نظرات ما را بهبود عملکرد یاری دهید