گنجینههایی غنی از تاریخ ایران زمین به خصوص تاریخ معاصر ایران را میتوان در موزه های تهران دید.اگر میخواهید با موزه های تهران آشناشوید این مقاله را ازدست ندهید
به هر نقطه از کشورمان ایران که نگاه کنیم تمدنی باستانی میبینیم از سیلک و مارلیک در مرکز، کاسیها در رشته کوههای زاگرس، عیلامیها در غرب و جنوب غربی تا جیرفت و ماناها و گوتیها. جلوههای بارز این تمدن کهن را در جای جای ایران میتوانیم به تماشا بنشینیم، از زیگورات چغازنبیل تا تخت جمشید و اماکن تاریخی - باستانی دیگر که در کنار هر کدام موزههایی برای نمایش آثار همان منطقه به نمایش گذاشته شدهاند. اما برای آنکه ایران را با دیدی وسیعتر بشناسیم، بهتر است سری به موزه های تهران بزنیم. تهران حدود 40 موزه تاریخی – باستان شناسی و موزه تخصصی را در دل خود جای داده است که کمک شایانی برای شناخت فرهنگ و طبیعت سرزمینمان میکند. اگر برای شما هم سوال پیش میآید "تهران کجا بریم؟" با خان سفر همراه باشید تا موزه های خوبِ تهران را بهتر بشناسید. برای شناخت کامل میتوانید همسفر یکی از چندین تور تهرانگردی خان سفر باشید.
موزه ملی ایران
آدرس موزه ملی ایران: میدان امام خمینی، خیابان امام خمینی، ابتدای خیابان سی تیر، خیابان پروفسور رولن، شماره یک
برای موزه گردی در تهران بیشک باید از موزه ملی ایران آغاز کنیم، موزهای که بزرگترین موزه باستان شناسی و تاریخی ایران به شمار میآید و هشتاد سال قدمت دارد. طراحی بینظیر آندره گدار در ساختمان موزه ایران باستان که از ایوان کسری الهام گرفته شده با رنگ آجریش به نماد موزه ملی ایران بدل شده است. آثار پیش از تاریخ موزه مربوط به پیش از اختراع خط (پارینه سنگی تا روستا نشینی) را میتوانید در طبقه دوم ببینید و این در حالی است که آثار تاریخی (پیش از اسلام) در طبقه اول قابل مشاهده است.
بازدید از ساختمان دوره اسلامی موزه ملی ایران که پس از مدتی طولانی در سال 1394 بازگشایی شد را میتوانید از طبقه دوم شروع کنید و شاخصترین آثار دوران اسلامی از صدر اسلام تا دوره سلجوقی و ایلخانی را ببینید. در تالارهای قرآن، تیموری، صفوی، افشار، زند و قاجار نیز اشیایی بینظیر از کتابهای خطی، لباسها و فرشها، محرابها و ظروف سفالی و فلزی، کتیبهها و کاشیهای نفیس، زیورآلات و دیگر آثار تاریخی ایران زمین را میتوانید تماشا کنید.
برای بازدید از موزه ملی ایران به راحتی با مترو و اتوبوسهای بی آر تی خود را به خیابان امام خمینی، ابتدای خیابان سی تیر برسانید.
موزه آبگینه و سفالینه
آدرس موزه آبگینه و سفالینههای ایران: خیابان جمهوری اسلامی، خیابان سی تیر، پلاک ۵۵
قوام السلطنه، سیاستمداری مشهور در اواخر دوران قاجار و اوایل دوران پهلوی بود که یکی از زیباترین خانههای زمانه خود را در شهر تهران داشت. خانهای که پس از مصادره، سفارت کشور مصر و پس از آن افغانستان شد و بعدها فرح پهلوی تصمیم گرفت آن را با کمک طراحان و معماران ایرانی و اروپایی به موزه تبدیل کند. با ورود به عمارت قوام السلطنه، طراحی بدیع و معماری بینظیرش شما را میخکوب میکند.
آجرکاریهای الهامگرفته از دوره سلجوقیان، گچبریهای سبک اروپایی ورودی موزه و گچبریهایی با تلفیق خط و نقاشی در طبقه دوم، میناکاریهای باشکوه، میناکاری و منبت کاریهای درها و حاشیه پلهها، این خانه را به خانهای دیدنی در شهر تهران تبدیل کرده است. موزه آبگینه و سفالینه یکی از بهترین موزههای تهران، گنجینهای است از نمونههایی نادر شیشه و سفال که در میان آنها میتوانید ظروف سفالی هزاره چهارم پیش از میلاد، شیشههای هزاره اول قبل از میلاد تا ظرفهای شیشهای قرون 18 و 19 میلادی را ببینید. ویترینهای موزه آبگینه و سفالینه از ستونهای کاخ تچر در تخت جمشید الهام گرفته و آن را به موزهای خاص و از مهمترین دیدنیهای تهران تبدیل کرده است. برای بازدید از این موزه میتوانید به خیابان سی تیر بروید.
موزههای کاخ گلستان
آدرس کاخ موزه گلستان: خیابان پانزده خرداد، میدان ارگ
کاخ گلستان برای تهرانگردی یکی از بهترین گزینههاست. این کاخ که موزهای زنده از دوران قاجار و پهلوی (و تا حدی صفویه و زندیه) در تهران است در دل خود موزههای بیشماری را جای داده است. قدمت و شگفتانگیزی این کاخ آن را در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار داد. هنگام قدم زدن در یکی از مشهورترین آثار تاریخی ایران، روح هنر را در ظرافت تک تک کاشیها و شیشههای رنگی میتوانید ببینید.
تالار سلام جایی است که ناصرالدین شاه تصمیم گرفت در آن اولین موزه ایرانی را بنا کند. کاخ ابیض با سنگهای مرمر سفیدش جایی است که رضاشاه پهلوی آن را به اولین موزه مردم شناسی ایران تبدیل کرد. پردههای نقاشی ایرانی و نقاشیهایی از نقاشان دوره قاجار را میتوانید در نگارخانه کاخ گلستان ببینید. نفیسترین آثار برجای مانده از پادشاهان قاجار نیز در موزه مخصوص کاخ گلستان جای گرفتهاند. مقرنسهای آیینهکاری شده و طاقنماهای کشیده تالار الماس، آیینه و بلورکاری تالار آیینه، شمس العماره (به عنوان اولین بنای ایرانی الهام گرفته از بناهای فرنگی) با تزئینات چشمگیر، معماری فاخر عمارت بادگیر، دلربایی ساختمانهای عکسخانه، تالار برلیان، خلوت کریمخانی و ایوان تخت مرمر ساعتها چشمان شما را به تماشای زیبایی خود میهمان میکنند. برای دسترسی به کاخ گلستان میتوانید خود را به ایستگاه متروی امام خمینی برسانید و با پیادهروی کوتاهی خود را به یکی از مشهورترین جاذبه های تهران برسانید.
موزه های کاخ نیاوران
آدرس کاخ نیاوران: میدان شهید باهنر (نیاوران)، مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران
کاخ نیاوران از مشهورترین دیدنی های تهران با یادگارهایی از زمان قاجار، محل زندگی آخرین پادشاه ایران محمدرضا پهلوی با شکوه و عظمت خاص خود در گوشهای از شهر تهران دلربایی میکند. فتحعلی شاه این باغ را در روستایی به نام نیاوران ساخت. محمدشاه قاجار زمانی که بنای کوچکی در این باغ میساخت فکرش را هم نمیکرد که آنجا سالها بعد تبدیل به یکی از بهترین دیدنی های تهران میشود.
ناصرالدین شاه کاخ صاحبقرانیه را در آنجا پایهگذاری کرد و محمدرضاشاه نیز کاخی 9 هزار متر مربعی را در آن ساخت که اکنون در تور تهرانگردی مورد بازدید علاقمندان قرار میگیرد. موزه جهان نما کاخ نیاوران اشیاء هنری پیش از تاریخ و همچنین آثار هنرهای تجسمی دوره معاصر در ایران و جهان را به نمایش میگذارد. این اشیا اغلب هدایایی است که از طرف کشورهای مختلف به فرح پهلوی اهدا شده یا او از جای جای جهان خریداری کرده بود. معماری خاص بناهای مجموعه نیاوران، رنگهای مهربان کاشیها و محوطه سبز آن شما را به یک روز پرهیجان در تهران دعوت میکند. در این مجموعه از موزه پارچه و لباسهای سلطنتی، کوشک احمدشاهی، موزه خودروهای تاریخی کاخ نیاوران، کاخ صاحبقرانیه و موزه حوضخانه، موزه جهان نما و باغ کتیبهها دیدن کنید. برای دسترسی به این موزه به آدرس میدان شهید باهنر (نیاوران) بروید.
موزه های سعدآباد
آدرس کاخ سعدآباد: خیابان ولیعصر، خیابان شهید فلاحی (زعفرانیه)، انتهای خیابان شهید کمال طاهری
تهران، زمانی به خاطر آب و هوای خوبش، ییلاق پادشاهان قاجاری و پس از آن پادشاهان پهلوی بود. دربند، شمالیترین و خوش آب و هواترین منطقه تهران میزبان مجموعهای 110 هکتاری است که 18 کاخ کوچک و بزرگ را در دل خود جای داده است. به مجموعه سعدآباد که بروید میتوانید به چندین موزه تماشایی دسترسی داشته باشید. در موزه خط و کتابت میرعماد با افسونگریهای خوشنویسی میرعماد، یکی از بزرگترین خوشنویسان ایرانی و نسخ خطی و خوشنویسیهایی از برترین خوشنویسان ایران و جهان اسلام در خطوط نسخ، ثلث، کوفی، توقیع، ریحان و حتی خطوطی مربوط به کتیبههای عیلامی، پهلوی، ساسانی و اوستایی به نمایش در آمده است.
موزه پوشاک سلطنتی با نمایش پوشاک اعضای خانواده پهلوی در کاخ تابستانی شمس پهلوی، کاخ موزه ملت (کاخ سفید) با نمایش دفترکار محمدرضا شاه و اتاقهای مجلل، موزه هنر ملل با نمایش مجسمهها و تابلوهایی از هنرمندان ایرانی همچون سهراب سپهری و هنرمندان خارجی، موزه برادران امیدوار با نمایش اشیایی از سفر نخستین جهانگردان ایرانی معاصر یعنی برادران امیدوار، موزه استاد فرشچیان با نمایش آثاری از هنرمند بزرگ ایرانی (استاد فرشچیان)، موزه هنرهای زیبا با نمایش مجسمهها و تابلوهای نقاشی نفیس از بهترین موزه های تهران برای بازدید به شمار میآیند.
در مجموعه کاخ سعدآباد که از دیدنیترین جاذبه های تهران به شمار میآید، میتوانید از موزه آب، موزه آشپزخانه سلطنتی، موزه سلاحهای دربار، کاخ موزه سبز و موزه استاد حسین بهزاد نیز دیدن کنید. اگر میخواهید از این موزهها دیدن کنید به آدرس خیابان شهید فلاحی (زعفرانیه)، خیابان شهید کمال طاهری مراجعه کنید.
موزه ملی جواهرات
آدرس موزه جواهرات ملی: میدان امام خمینی، خیابان فردوسی، نرسیده به چهارراه استانبول، ساختمان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، خزانه جواهرات ملی
اگر عاشق جواهرات و زینتآلات هستید موزه ملی جواهرات یکی از بهترین موزه های تهران برای شماست و از تماشای تاجهای پادشاهی، جواهرات سلطنتی، تختهای پادشاهی و دیگر گنجینههای درخشان جواهرات ایرانی سیر نخواهید شد.
الماس دریای نور، کره جواهر نشان، تاج پهلوی، جقه نادری، تخت نادری، تاج فرح پهلوی، تاج کیانی، از مهمترین اشیای موزه ملی جواهرات ایران به شمار میآیند. اگر قصد دیدن این موزه را دارید کافی است به آدرس خیابان فردوسی – جنب ساختمان بانک مرکزی بروید.
موزه رضا عباسی
آدرس موزه رضا عباسی: خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، پلاک ۹۷۲
رضا عباسی، از مشهورترین نقاشان عصر صفوی بود، برای بزرگداشت هنر او، موزهای در تهران با مجموعههایی متفاوت و متنوع برپا شده است که در آن میتوانید آثاری از هزاره دوم پیش از میلاد تا اوایل قرن بیستم را به تماشا بنشینید. چینش متفاوت موزه رضا عباسی آن را نسبت به سایر موزههای داخلی متفاوت کرده است و در آن میتوانید با سیر تکامل هنر و فرهنگ ایران بهتر آشنا شوید.
از آثار شاخص این موزه که شامل تالار پیش از اسلام، تالار هنرهای اسلامی، تالار نگارگری و تالار خوشنویسی است، میتوان به نیمتنه اشرافی ساخته شده با سنگ لاجورد ساسانی، تکوک زرین دوره مادها، جامهای زرین هخامنشی و زیور آلات و سکههای اعصار مختلف ایران اشاره کرد. برای رفتن به موزه رضا عباسی میتوانید به آدرس خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان مراجعه کنید.
از دیگر موزههای تماشایی و زیبای شهر تهران میتوان به موزه نقاشی پشت شیشه، موزه موسیقی ایران، موزه اسقف اعظم آرداک مانوکیان (موزه مردم شناسی ارامنه)، موزه هنرهای زیبا، موزه آزادی (در برج آزادی) و موزه هنرهای معاصر تهران اشاره کرد که علاقمندان به تور تهرانگردی میتوانند از آنها بازدید کنند. در قسمت رزرو آنلاین تور میتوانید تور تهرانگردی را با پکیجهای متنوع به صورت آنلاین رزرو کنید و یا با کارشناسان تور ایرانگردی ما تماس بگیرید.
موزه علوم زمین شناسی ایران
آدرس موزه علوم زمین شناسی: ضلع غربی میدان آزادی، بلوار معراج، جنب سازمان نقشه برداری
راههای دسترسی: این موزه در نزدیکی ترمینال اتوبوسرانی غرب، بیآرتی میدان آزادی و ایستگاه متروی آزادی واقع شده است. همچنین بزرگراه نیز به این موزه نزدیک بوده و محل آن خارج از محدوده طرح ترافیک قرار دارد.
ساعات بازدید: موزه از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ بعد از ظهر پذیرای بازدیدکنندگان است.
بخشهای موزه: بخش وسایل معدنکاری قدیمی و اشیا باستانشناسی، بخش سنگها، بخش کانیها، بخش کانیهای قیمتی و نیمه قیمتی، بخش سنگوارهها، بخش سنگواره مهرهداران، بخش شهابسنگها، بخش آثار استخوانی، بخش سنگواره ردپا و تخم دایناسور و سالن نمایش فیلمهای زمینشناسی و علوم وابسته.
موزه پول تهران
آدرس موزه پول: خیابان میرداماد، نرسیده به پل میرداماد
راههای دسترسی: از ایستگاه متروی میرداماد میتوان با چند دقیقه پیاده روی یا به وسیله تاکسی، به سادگی به این موزه دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه همه روزه به جز ایام سوگواری از ۸:۳۰ صبح تا ۸ شب است.
بخشهای موزه: این موزه دارای بخش ماقبل پول، سالنهای مربوط به تاریخ سکه و سالنهای مربوط به تاریخ اسکناس است. یک اسکناس طلا، یکی از پولهای موجود در این موزه است.
** این مرکز در بلوار میرداماد ساختمان دفینه قرار داشت ولی در سال ۱۳۸۵ به پارک ارم منتقل شد.
موزه ارتباطات (پست و مخابرات قدیم)
آدرس موزه ارتباطات (پست و مخابرات قدیم): میدان امام خمینی، خیابان امام خمینی، جنب سر در باغ ملی، موزه ارتباطات
راههای دسترسی: از ایستگاه متروی امام خمینی میتوان با چند دقیقه پیاده روی، به سادگی به این موزه دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه ۸ صبح تا ۱۶ بوده و موزه در تعطیلات رسمی بسته است.
بخشهای موزه: اتاق نمایش عکسهای وزرای ارتباطات، سالن لمینیت تمبر، سالن رادیوها، سالن مخابرات، سالن تمبر اوریجینال، سالن تمبر، سالن پست، نگارخانه هنری و نگارخانه دائمی چاپار
موزه هنرهای معاصر
آدرس موزه هنرهای معاصر: خیابان کارگر شمالی، جنب پارک لاله
راههای دسترسی: برای رسیدن به این موزه میتوان هم از طریق میدان انقلاب (مترو میدان انقلاب اسلامی) و هم از طریق میدان ولیعصر ( مترو میدان ولیعصر) اقدام کرد؛ سپس با کمی پیادهروی به مکان موزه رسید.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه به جز در ایام سوگواری، روزهای عادی از ساعت ۹ الی ۱۷:۴۵ و جمعهها از ساعت ۱۴ به بعد است. (این موزه به دلیل تعمیرات تا آبان ماه ۱۳۹۷ تعطیل خواهد بود).
ویژگیهای موزه: این موزه دارای جامعترین و کاملترین گنجینه هنر مدرن در خارج از اروپا و آمریکا است که شامل آثاری از گوگن، ژنوار، پیکاسو، ماگریت، ارنست، پولاک، وارهول، جاکومتی و غیره است.
موزه سینما
آدرس موزه سینما: خیابان ولیعصر، نرسیده به تجریش، باغ فردوس
راههای دسترسی: متروی خط تجریش در ایستگاه تجریش تا این موزه حدود ۲۰ دقیقه فاصله دارد. همچنین بیآرتی خط تجریش- راهآهن در ایستگاه زعفرانیه به این موزه بسیار نزدیک بوده و با ۵ دقیقه پیادهروی میتوان به آن دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۹، و در روزهای جمعه و ایام تعطیل از ساعت ۱۴ الی ۱۹ است.
بخشهای موزه: ساختمان موزه سینما که در باغ فردوس قرار دارد در زمان محمدشاه قاجار بنا شده است. آثار مرتبط با رشته سینما در این موزه بر اساس موضوع و محتوا در تالارهای گوناگون دستهبندی شدهاند. این تالارها شامل تالار آبی، تالار معاصران، تالار بینالملل، نمایشگاه دفاع مقدس، تماشاخانه، نمایشگاه علی حاتمی، نمایشگاه نامآوران، نمایشگاه دوبله و صدا، خانه فرهاد، زیرگذر تاریخ و نمایشگاه ارامنه است.
موزه موسیقی
آدرس موزه موسیقی: میدان تجریش، خیابان شهید دربندی (مقصود بیک)، خیابان موزه
راههای دسترسی: متروی خط تجریش در ایستگاه تجریش تا این موزه حدود ۲۰ دقیقه فاصله دارد. همچنین بیآرتی خط تجریش- راهآهن در ایستگاه زعفرانیه به این موزه بسیار نزدیک بوده و با ۵ دقیقه پیادهروی میتوان به آن دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه همه روزه به جز شنبهها از ۱۰ صبح تا ۵ عصر است.
بخشهای موزه: این موزه به سه بخش سالن سازهای زهی، سالن سازهای کوبهای و سالن سازهای بادی تقسیم شده است.
موزه صلح
درس موزه صلح: میدان امام خمینی، خیابان خیام، خیابان فیاضبخش، درب شمالی پارک شهر
راههای دسترسی: از ایستگاه متروی امام خمینی میتوان با چند دقیقه پیاده روی، به سادگی به این موزه دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر و سپس ۱۴:۳۰ تا ۱۷ بعد از ظهر بوده و موزه در ایام تعطیل رسمی بسته است.
بخشها و ویژگیهای موزه: این موزه عضو شبکه بینالمللی موزههای صلح جهان است که دبیرخانه آن در لاهه هلند قرار دارد. همچنین، فعالان و راهنمایان این موزه از قربانیان جنگ و سلاحهای شیمیایی هستند. این موزه دارای یک سالن اصلی برای نمایش پیامدهای جنگ و استفاده از سلاحهای شیمیایی، بخش اسناد و اشیای منحصر به فرد از جنگ شیمیایی علیه ایران و بخش صلح در فرهنگ دینی و ملی ایرانیان است.
موزه بانک ملی
آدرس موزه بانک ملی: خیابان فردوسی، جنب ادارات مرکزی بانک ملی ایران
راههای دسترسی: از طریق متروی فردوسی در خیابان فردوسی و متروی امام خمینی در میدان امام خمینی، میتوان با ۲۰ دقیقه پیاده روی در مسیر خیابان فردوسی به این موزه دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۳ الی ۱۷ (به جز ایام تعطیل) است.
بخشهای موزه: این موزه شامل بخشهای پیشینه پول و بانکداری در ایران، بانک ملی از آغاز تا امروز، ساختمان صندوق پسانداز بانک ملی ایران، مجموعه نقاشیهای قاجار، گالری هدایای بانک ملی ایران، گالری آثار هنرهای ملی، گالری نقاشیهای معاصر است.
موزه ملی تاریخ علوم پزشکی
آدرس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی: خیابان کارگر شمالی، خیابان شانزدهم (فرشی مقدم)، ورودی درب شماره (۲) پردیس شمالی دانشگاه تهران
راههای دسترسی: علاوه بر تمامی اتوبوسها و تاکسیهای پایانه میدان انقلاب، مترو میدان انقلاب اسلامی نیز برای دسترسی به این موزه مناسب است. پس از آن میتوان با استفاده از تاکسیهایی که از خیابان کارگر شمالی گذر میکنند، به این موزه رسید.
ساعت بازدید: ساعت بازدید این موزه روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ بعد از ظهر است.
بخشهای موزه: این موزه دارای بخشهای دیرین انسانشناسی، مردمشناسی پزشکی، اسناد و نسخ خطی، دامپزشکی، چشمپزشکی، دندانپزشکی، داروخانه نظامی، گیاهان دارویی است. بنای این موزه بازمانده از زمان قاجار است که به دستور امیرکبیر برای اصطبل شاهی ساخته شده بوده است.
موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
آدرس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس: میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، انتهای خیابان سرو، روبه روی پارک طالقانی
راههای دسترسی: برای دسترسی به موزه میتوان پس از خروج از ایستگاه متروی شهید حقانی، با کمی پیادهروی به مکان موزه رسید.
ساعت بازدید: این موزه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۲۲ و در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی از ساعت ۱۱ صبح تا ۲۲ شب پذیرای بازدیدکنندگان است.
بخشهای موزه: این موزه دارای برج پرچم، تالار پروانهها، مزار و یادمان شهدا، دریاچه و آبنما، سالن نمایش سه بعدی، نمایشگاه ادوات جنگی، نمایش خودروی شهدای هستهای و... است.
موزه هنر امام علی
آدرس موزه هنر امام علی: خیابان ولیعصر، رو به روی نیایش، بلوار اسفندیار، پلاک ۳۵
راههای دسترسی: از طریق بیآر تی خط تجریش، راه آهن (ایستگاه نیایش) میتوان به این موزه دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: بازدید از این موزه همه روزه از ساعت ۹ صبح الی ۱۶ عصر مقدور است.
اشیا موزه: این موزه دارای اشیا هنری و تجسمی با محوریت مذهبی و دینی است. از جمله آثار موجود در این موزه میتوان به تصویرسازی، عکاسی، آثار تجسمی و خوشنویسی اشاره کرد.
باغ موزه قصر
آدرس باغموزه قصر: انتهای خیابان شهید مطهری، بعد از تقاطع دکتر شریعتی، میدان پلیس
راههای دسترسی: از طریق ایستگاه متروی شهید مفتح میتوان با پیادهروی به این موزه دسترسی پیدا کرد.
ساعت بازدید: بازدید از این موزه از شنبه تا چهارشنبه ۱۱ الی ۱۹، و پنجشنبه و جمعه ۹ الی ۱۹ است.
بخشهای موزه: این موزه که یکی از قدیمیترین زندانهای شهر تهران بوده است، اکنون دارای بخشهای مختلف از جمله موزه مارکوف، سالن فرخی یزدی، موزه سیاسی، برجهای دیدهبانی، باغ ایرانی، نگاهرخانه ملکالشعرای بهار و... است.
موزه قرآن کریم
آدرس موزه قرآن کریم: خیابان ولیعصر، تقاطع خیابان امام خمینی
راههای دسترسی:از طریق متروی دانشگاه امام علی یا بیآرتیهای خط تجریش، راه آهن، به سادگی میتوان به این موزه دست پیدا کرد.
ساعت بازدید: ساعت بازدید از این موزه همه روزه از ۹ الی ۱۵:۳۰، به جز پنجشنبه و جمعه و ایام تعطیل رسمی است.
بخشهای موزه: این موزه که به قرآنها و نسخ خطی مذهبی تعلق دارد شامل بخشهای نمایشگاه آثار ملی ثبت شده، نمایشگاه نسخههای خطی مرمت شده، گالری استاد امیرخانی و شجرهنامههای امامزادگان است.
موزه خودرو
آدرس موزه خودرو: بین کیلومتر ۱۰ و ۱۱ جاده مخصوص کرج، جنب بانک توسعه تعاون، خیابان بیست و پنجم
راههای دسترسی: استفاده از اتومبیل شخصی بهترین راه دسترسی به این موزه است، اما در کنار آن میتوان از مینیبوسهای میدان آزادی که از این مسیر میگذرند نیز استفاده کرد.
ساعت بازدید: بازدید از این موزه همه روزه از ۸ صبح الی ۸ شب امکانپذیر است. این موزه در حال حاضر به دلیل تعمیرات تعطیل است.
اشیا موزه: قدیمیترین و تاریخیترین خودروها از جمله قدیمیةرین کالسکه سلطنتی با عنوان کالسکه ناصری در این موزه نگهداری میشوند. خودروهای لیموزین، خودروهای سوپر اسپرت و خودروهای سلطنتی زمان قاجار نیز در این مجموعه وجود دارند.
برای مشاهده تمامی جاذبهها، مکانهای تاریخی، موزهها و... تهران، کجارو فهرست کاملی از جاهای دیدنی تهران را در اختیار شما قرار داده است. شما میتوانید اطلاعات کاملی از قبیل آدرس، موقعیت مکانی روی نقشه، شماره تلفن و... را به راحتی در کجارو بدست آورید.
امتیاز بدهید
کاربر گرامی با اشتراک نظرات ما را بهبود عملکرد یاری دهید