
آیا میدانید کدام شهر عنوان پر جمعیت ترین شهر دنیا را دارد؟
توکیو، ژاپن
توکیو پرجمعیتترین شهر جهان شناخته میشود و در رتبهی اول فهرست شلوغترین شهرهای دنیا قرار دارد. جمعیت این شهر در سال ۲۰۱۶ حدود ۳۸ میلیون نفر گزارش شده است. توکیو که بهخاطر طراحی مدرن، استفاده از فناوری پیشرفته و خیابانهای شلوغ خود شهرت دارد، به پرازدحامترین شهر دنیا معروف است.
سازمان ملل متحد پیشبینی کرده است که توکیو تا سال ۲۰۳۰، همچنان بالاترین میزان جمعیت را در میان شهرهای دنیا حفظ خواهد کرد؛ بااینوجود انتظار میرود جمعیت این شهر طی ۱۳ سال آینده کاهش یافته و به ۳۷ میلیون نفر برسد.
دهلی، هند
دهلی در شمال هند قرار دارد. این شهر در رتبهی دوم پرجمعیتترین شهرهای دنیا جای گرفته و انتظار میرود که در سالهای آینده با افزایش جمعیت بیشتری هم روبهرو شود.
جمعیت این شهر در سال ۲۰۱۶ برابر با ۲۶٬۴۵۴٬۰۰۰ نفر بوده است. سازمان ملل متحد پیشبینی میکند که تا سال ۲۰۳۰ تقریباً ۱۰ میلیون نفر بر جمعیت کنونیِ دهلی افزوده خواهد شد.
شانگهای، چین
شانگهای بهعنوان پرازدحامترین شهر چین شناخته میشود. این شهر علاوه بر اینکه یکی از مقاصد مشهور گردشگری است، یکی از مهمترین بندرهای تجاری دنیا را در خود جای داده و مرکز مالی کشور چین محسوب میشود.
شانگهای در سال ۲۰۱۶ چیزی حدود ۲۴ میلیون نفر جمعیت را در خود جایداده بود و هماکنون در رتبهی سوم فهرست پرجمعیتترین شهرهای دنیا قرار دارد.
بمبئی، هند
تنها با یک نگاه به عکسهای وسایل نقلیهی پرتعداد بمبئی، درمییابید که این شهر چقدر شلوغ است.
بمبئی علاوه بر اینکه یکی از پرجمعیتترین شهرهای هند و دنیا محسوب میشود، دارای ثروتی نزدیک به ۲۸۰ میلیون است و یکی از ثروتمندترین شهرهای هند به شمار میرود. جمعیت این شهر در سال ۲۰۱۶ برابر با ۲۱٬۳۵۷٬۰۰۰ نفر گزارش شده است.
سائوپائولو، برزیل
سائوپائولو با جمعیتی نزدیک به ۲۲ میلیون نفر، پرجمعیتترین شهر نیمکرهی جنوبی و برزیل است و در ردهی پنجم فهرست ما قرار دارد.
سائوپائولو شهری است چندفرهنگی که صنایع متنوع در آن، رو به رشد هستند. این شهر در سال ۲۰۱۶ دارای جمعیتی برابر یا ۲۱٬۲۹۷٬۰۰۰ نفر بوده است.
پکن، چین
چهار شهر پرجمعیت دنیا در چین قرار گرفتهاند و پکن دومین شهر شلوغ این کشور محسوب میشود. بر پایهی گزارشها، جمعیت این شهر در سال ۲۰۱۶ برابر با ۲۱٬۲۴۰٬۰۰۰ نفر بوده و انتظار میرود این میزان تا سال ۲۰۳۰ به ۲۷٬۷۰۶٬۰۰۰ نفر برسد.
مکزیکوسیتی، مکزیک
مکزیکوسیتی و نواحی شهری پیرامون آن، آمیزهای منحصربهفرد از فرهنگ باستانی و صنعت مدرن را ارائه میدهند.
این شهر نهتنها، پایتخت ازتکهای باستان یعنی تنوچتیلان را در خود جای داده است، بلکه مرکز مالی و بازرگانی آمریکای لاتین نیز محسوب میشود. جمعیت مکزیکوسیتی در سال ۲۰۱۶ برابر با ۲۱٬۱۵۷٬۰۰۰ نفر گزارش شده است.
اوزاکا، ژاپن
بر پایهی گزارشها، اوزاکا در سال ۲۰۱۶ دارای جمعیتی برابر با ۲۰٬۳۳۷٬۰۰۰ نفر بوده است؛ بااینحال جمعیت کنونی آن، به علت نرخ پایین زادوولد در سالهای اخیر کاهش یافته و انتظار میرود تا سال ۲۰۳۰، همچنان کاهش چشمگیری داشته باشد. این در حالی است که جمعیت شهروندان خارجیتبارِ این شهر همچنان رو به افزایش خواهد بود.
قاهره، مصر
قاهره شهری است که نام آن، به خاطر وجود اهرام جیزه، با تاریخ باستانی مصر پیوند خورده است و بهعنوان یکی از پرازدحامترین کلانشهرهای دنیا نیز شناخته میشود.
قاهره علاوه بر صنعت گردشگری موفق، بیمارستانها و دانشگاههای مدرن فراوانی دارد. جمعیت این شهر در سال ۲۰۱۶ برابر با ۱۹٬۱۲۸٬۰۰۰ نفر گزارش شده است.
نیویورک-نوارک، ایالات متحده
ناحیهی شهری بین نیویورک سیتی و شهر نوارک در ایالت نیوجرسی یکی از شلوغترین نواحی ایالاتمتحده است و در ردهی دهم این فهرست قرار دارد. گفتنی است بیش از دوپنجم کل جمعیت ایالت نیویورک در نیویورک سیتی زندگی میکنند. جمعیت این منطقه در سال ۲۰۱۶ برابر با ۱۸٬۶۰۴٬۰۰۰ نفر بوده است.
امتیاز بدهید
کاربر گرامی با اشتراک نظرات ما را بهبود عملکرد یاری دهید